Suvised sisustushitid

Suvi koos vaarikate, maasikate, päikese ja rannaskäikudega on täies hoos! ELKE Mööbli sisustussalongist leiad rohkelt tooteid, mis muudavad suveaja nautimise veelgi mõnusamaks.


OYOY Living Design Toppu sarja serveerimisalus sobib ideaalselt suviste kookide, puuviljade, marjade ja muu maitsva serveerimiseks. Graafilise disainiga efektne Toppu on kindel pilgupüüdja!

Toppu koogialus. Tootja: OYOY Living Design


Savist Barro nõudesari HAYlt on kõigi värviliste aiasaaduste jaoks justkui loodud! Lihtsa ja selge disainiga ning kaunite detailidega rõõmsates värvides Barro kausid ja alused mõjuvad suvisel toidulaual väga elegantsetena.

Barro sarja nõud. Tootja: HAY


HAY ekstrasuurtele jääkuubikutele mõeldud silikoonist rest on just see, mida vajad mõnusa jahutava suvise joogi valmistamiseks. Täida rest näiteks apelsinimahlaga ja valmista sellega maitsev Aperol Spritz, või külmuta kohvi ja kasuta kohvikuubikuid jahutava frappé valmistamiseks.

XL-suuruses jääkuubikute vorm. Tootja: HAY


Ferm Livingu elegantne Oli sarja kuuluv kaanega purk on täies ulatuses valmistatud taaskasutatud klaasist. Õhumullidega disain muudab iga purgi unikaalseks. Kasuta purki värskelt soolatud kurkide valmistamiseks, erinevate aiasaaduste hapendamiseks, vaasina suvelillede eksponeerimiseks vms. Purgi kaas sobib kasutamiseks ka iseseisva kausikesena.

Oli purk. Tootja: Ferm Living


Fatboy Beach Baggy komplekt on ideaalne igaks rannaskäiguks! Komplekti kuulub kiirelt kuivav suur rannarätik, kandekott, mida saab kiirelt täis puhuda ja muuta mugavaks padjaks, ning plastikust kinnitusvai, millega saab nii padja kui ka rätiku tänu liiva sisse fikseerida – selliselt ei lenda rätik ega kotike ujuma minnes ära.

Beach Baggy komplekt. Tootja: Fatboy


Fatboy Miasun rannatelk on väga lihtsalt ülesseatav ja mõnusalt avar – telk mahutab enda alla mugavalt kaks täiskasvanut ja kaks last. Laias värvi- ja mustrivalikus telgi väga suureks plussiks on asjaolu, et telk käib väga väikseks kokku, mistõttu on seda mugav kaasa võtta. Telki saab püsti panna kolme erinevasse asendisse.

Miasun rannatelk. Tootja: Fatboy


Suvi = jäätis! Serveeri jäätist lapsepõlvest tuttava kujuga metallist jalale toetuvas HAY kaunis jäätisepokaalis.

Itaalia jäätisepokaalid. Tootja: HAY


Fatboy juhtmevaba Edison The Petit lambike on armas täiendus nii õue kui ka tuppa – lambikesega saad lisada hubast valgust rõdule, telki, õuelauale, aknalauale, lastetuppa, jne. Lamp on valmistatud plastikust, mis muudab selle väga praktiliseks – see ei purune ja seda on lihtne puhastada.

Edison The Petit juhtmevaba valgusti. Tootja: Fatboy


Fatboy Oloha valgusti ei ole ainult juhtmevaba lambike, vaid ühtlasi ka põnev disainiobjekt. Oloha koosneb kausist ja eraldi magentiga laaditavast LED valgusallikast, mistõttu saad seda kasutada meeleoluvalgustina laual, riiulis ja mujalgi. Oloha tagumine külg on kaetud silikooniga ja varustatud seinakinnituseks vajaliku avausega, tänu millele saad selle ka kunstiteosena või seinavalgustina edukalt seinale riputada. Oloha on valikus mitmes suuruses ja värvitoonis.

Oloha juhtmevabad valgustid / Fatboy


Täispuhutav Lamzac lamamistool Fatboylt pakub mõnusat istumis- ja lamamismugavust igal pool, kus sa seda otsustad kasutada. Lamzaci saab õhuga täita vaid loetud sekunditega ilma spetsiaalse pumbata. Lamzaciga tulevad kaasa ankrukonks, millega on seda hea maa külge kinnitada, ning kandkekott, kuhu on seda mugav pärast kasutamist hoiule panna.

Täispuhutav Lamzac lamamistool / Fatboy


Suve lahutamatuks osaks on ka kõiksugu lendavad putukad, kes ei pruugi alati just need kõige meeldivamad seltsilised olla. Selliste tüütute kutsumata külaliste eemalepeletamiseks on heaks abiliseks Rainbow kärbsepiits OYOY Living Designilt, mida saab tänu selle põnevale disainile käeulatuses hoida.

Rainbow kärbsepiits / OYOY Living Design


Kõik need ja paljud-paljud teised suvised tooted leiad ELKE Mööbli sisustussalongist Järve Tornides (Järve 2, Tallinn) ja e-poest elkemoobel.ee.


Tagasi blogipostituste avalehele