SUUR ÜLEVAADE: ideaalsed kingiideed igaks tähtpäevaks

ELKE Mööbli sisustussalongist e-poest leiab rohkelt ajatuid kingiideid paljudeks tähtpäevadeks. Valikust leiab põnevaid leide näiteks köögiga sinapeal olevatele sõpradele, rohelusearmastajatele, praktiliste kinkide austajatele, silmailu nautijatele ja paljudele teistele. Palju tooteid leiab ka väiksematele sõpradele.

Kui õige kingi valimine tundub liiga keeruline, saab kingikotti poetada ELKE Mööbli kinkekaardi, mida saab lunastada nii salongis kui ka e-poes.


KINGID VÄÄRTUSES KUNI 25€


Laias värvivalikus plastikust HAY Tann hambahari või bambusest Chops hambahari sobituvad väga efektselt mitmes värvitoonis keraamilise Toothbrush Holder hambaharja hoidjaga.

HAY Tann hambaharjad ja Toothbrush Holder hambaharja hoidjad / HAY

Chops hambahari ja Toothbrush Holder hambaharja hoidja / HAY


HAY valikust leiab Colour Crate väga mitmekülgsed plastikust säilituskastid, mis on saadaval laias värvivalikus. Colour Crate’i saab kasutada näiteks köögis, vannitoas, lastetoas ja mujalgi.

Colour Crate säilituskast / HAY


Tin by Sowden kuivainetele mõeldud plekist säilituskarbid HAYlt on sobivaks kingiks sõbrale, kes kokata armastab. Kuna säilituskarbid on valikus mitmes erksas värvitoonis, lisavad need kööki värvilaike.

Tin by Sowden säilituskarbid / HAY


Design Lettersi Straws pastelsetes värvitoonides korduvkasutatavad joogikõrred on BPA- ja BPS-vabad. Komplekti kuulub 10 kõrt ja kõrte puhastamiseks mõeldud harjake.

Straws korduvkasutatavad joogikõrred / Design Letters


Personaalseks kingituseks sobib väga hästi Design Lettersi nimetähega Personal Notebook märkmik, kuhu kingisaaja saab üles märkida oma mõtteid, visandeid, tööülesandeid jpm. Kõvad kaaned lisavad märkmikule eluiga ning kummikinnitus hoiab märkmiku kindlalt suletuna. Märkmik on hea disainielement töölaual ja kodukontoris.

Personal Notebook märkmik / Design Letters


HAY Kaleido XS-suuruses metallist kandikud on mõeldud pisiesemete säilituseks. Paljudes värvitoonides Kaleidod on efektsed nii üksi kui mitmekesi koos.

Kaleido XS-suuruses kandikud / HAY


Design Lettersi valikust leiab rohkelt kruuse, mis sobivad suurepäraselt armsaks jõulukingiks. Valikus on näiteks nimetähega valged ja mustad kruusid ja erinevates värvitoonides mitmesuguste kirjadega Favourite sarja kruusid. Favourite kruusid on saadaval ka sangaga versioonina.

Nimetähega valged ja mustad kruusid, Favourite sarja kruusid / Design Letters

Favourite sarja kruusid / Design Letters


HAY Wooden Hand puidust käed on efektne aksessuaar ja ideaalne kingiidee disainisõbrale. Saadaval kolmes suuruses.

Wooden Hand puidust käed / HAY


Menu New Norm kivist alused sobivad ideaalselt suupistete serveerimiseks. Valikus kahes suuruses.

New Norm kivist alus / Menu


Design Lettersi Food & Lunch Box on stiilsed kaanega toidukarbid, mis sobivad nii lastele kui ka täiskasvanutele. Valikust leiab ka toidu soojana hoidvad termoskarbid.

Food & Lunch Box / Design Letters


Nimetähega telefonilaadija Design Lettersilt on suurepärane kingitus sõbrale, kellel laadija alatasa rändama kipub minema. Kuna kaabel on müügil eraldi, ei pea ka õige õige otsiku pärast muret tundma.

Nimetähega telefonilaadijad / Design Letters


Nimetähega Design Lettersi pastakas on stiilne ja soliidne kingiidee. Kui on soov kingitus veelgi soliidsemaks ja personaalsemaks muuta, saab juurde soetada ka nimetähega pinali.

Nimetähega pastakas ja nimetähega pinal / Design Letters


Armsa sõnumiga kingituseks sobivad ka Design Lettersi mitmes värvitoonis ja erinevate kirjadega keraamilised Favourite sarja vaasid. Valikus on näiteks kirjad „Sunshine“, „Smile“, „Love“ jpm.

Favourite sarja vaas / Design Letters


Köögikingituseks on sobilikud HAY S&B köögirätikud. Julgetes värvides ja graafiliste joontega köögirätikud on valmistatud puuvillast ning on müügil kahest eri värvi rätikust koosneva komplektina.

S&B köögirätikud / HAY


KINGID VÄÄRTUSES KUNI 50€


A4 suuruses Message Board teadetetahvel Design Lettersilt on hea täiendus kas koridori, kööki või magamistuppa. Täiendavalt saab juurde osta tähtede ja numbrite komplekte väikeses suuruses.

A4 Message Board teadetetahvel / Design Letters


HAY Watering Can ilma sangata kastekann on varustatud pika tilaga, mis muudab kastmise väga mugavaks. Kastekann on valmistatud ilmastikukindlast tugevast plastikust ja valikus kahes värvitoonis.

Watering Can kastekann / HAY


Tugevast borosilikaatklaasist Sip Smooth joogikõrred HAYlt on taaskasutatavad ja mõeldud soojade ja külmade jookide nautimiseks. Erinevates värvides kuuest kõrrest koosneva komplektiga on kaasas kõrte puhastamiseks mõeldud harjake.

Sip Smooth joogikõrred / HAY


Püsi stiilselt terve Design Lettersi Take Care puhastuspihustiga. Pihustiga kuulub komplekti 100 ml puhastusvedelikku ning korraga mahub pihustisse 20 ml vahendit.

Take Care puhastuspihustid / Design Letters


Design Lettersi valikust leiab valged nimetähtedega termospudelid ja HOT/COLD kirjaga erinevas värvitoonis termoseid. Uudisena on valikus ka väiksemas suuruses mitmes värvis termoseid, mis mahuvad mugavalt väiksemasse käekotti. Termosed hoiavad joogid soojana kuni 12 tundi ja külmana kuni 24 tundi.

HOT/COLD kirjaga termosed / Design Letters

Nimetähtedega termospudel ja Snack snäkikarp / Design Letters

Thermo/Insulated Special Edition termosed ja Thermo/Insulated Small Special Edition termosed / Design Letters


Design Lettersi erinevate kirjadega mitmes värvitoonis termostassid on varustatud praktilise kaanega, mis muudavad selle suurepäraseks kingituseks igale sooja joogi austajale.

Thermo/Insulated Cup termostassid / Design Letters


ferm LIVINGu kaunist Ripple klaaside ja karahvinide sarjast leiab rohkelt kingiideid. Kingituseks sobivad näiteks väiksemast karahvinist ja klaasist koosnev Ripple Small Carafe komplekt, Ripple veiniklaaside komplekt, eriti elegantsed Ripple vahuveiniklaasid, mis sobivad ka magustoitude serveerimiseks, ning kõrged Ripple klaasid, mille sees saab ka kokteile pakkuda.

Vasakult paremale: Ripple sarja veiniklaas, kõrge joogiklaas, madalad joogiklaasid ja vahuveini pokaal / ferm LIVING

Ripple Small Carafe komplekt / ferm LIVING


Design Lettersi valikust leiab kingiideena kõrged kokteiliklaasid, mis on heaks täienduseks kodusesse baari.

Cocktail klaasidekomplekt ja Favourite Love vaas / Design Letters


Sõbrannale või emale on heaks kingiideeks HAY pastelses kollases või roosas toonis olevad väiksem Hue meigitarvete kott ja suurem Hue hügieenitarvete kott. Mõlemal versioonil on plastikust vooder ning vastupidav lukk.

Hue meigitarvete kott ja Hue hügieenitarvete kott / HAY


Miks mitte kinkida sõbrale efektne HAY Neon Tube valgusti? Neon Tube’iga saab luua kunstipärase atmosfääri igasse ruumi, riputades või toetades seda vastu seina. Saadaval erinevates värvides, sobib kasutamiseks nii iseseisvana kui ka mitmest värvist koosneva installatsioonina.

Neon Tube valgustid / HAY


KINGID VÄÄRTUSES 100€

Splash vaasid HAYlt on valminud käsitööna, kasutades spetsiaalset klaasipuhumise tehnikat, mis hõlmab mitmeid kihte värvilisi klaasist täppe. Selliselt saab iga vaas ainulaadse mustri. Vaasid on saadaval erineva disaini ning suurusega. Splash sobib kasutamiseks nii lillevaasina kui ka dekoratiivesemena.

Splash Round Neck L-suuruses White Dot vaas / HAY

Splash Roll Neck L-suuruses Coffee and White vaas / HAY


Jaapani käsitööst inspireeritud väikestel jalgadel Platform Tray kandik Muutolt on väga multifunktsionaalne – kasuta seda näiteks pisiasjade hoiustamiseks kummutil või töölaual, või maitsvate snäkkide serveerimisel köögis.

Platform Tray kandik, Corky madalad ja kõrged klaasid / Muuto


Värvilisest klaasist elegantse kaelaga HAY Bottoms Up vaas on varustatud kuplikujulise alusega. Vaas on saadaval väikses ja suures suuruses ning mitmes erinevas värvitoonis.

Bottoms Up vaas / HAY


Menu Kettle teekann näeb nii hea välja, et seda ei ole kasutamise vahepeal vaja kappi ära panna. Kann on saadaval kahes suuruses ning juurde saab osta ka keraamilise soojendusaluse.

Kettle teekann / Menu


ferm LIVINGu Plant Box Small sangadega lauale või riiulile mõeldud taimekastis saab lisaks lillepottidele hoiustada ka erinevaid väiksemaid esemeid. Miks mitte kasutada seda näiteks söögilaual soola-ja pipraveskite ja õlipudelite hoidmiseks. Saadaval erinevates värvitoonides.

Plant Box Small taimekast / ferm LIVING


Muuto Restore säilituskorvide pehmeid ümaraid vorme täiustab uuenduslik soe vildist materjal, mis on valmistatud plastpudelite ümbertöötlemisel saadud PET-kiududest. Restore on valikus väga laias värvidepaletis madala äärega, kõrge äärega ja ümmargusena

Restore Basket ja Restore Tray korvid / Muuto


ferm LIVINGu Orb Watering Can kastekannus kohtuvad geomeetrilised kujundid kaunis koosluses. Seda kastekannu ei pea kasutamise vahepeal ära peitma, sest see sobib tänu oma disainile ka kujunduselemendiks.

Orb Watering Can kastekann / ferm LIVING


Juhtmevaba PC Portable valgusti HAYlt sobib ühtmoodi hästi õues ja toas kasutamiseks. Mattviimistlusega lambike näeb väga kena välja ja ei karda vett ega kriimustusi. USB-ga laetav PC Portable on saadaval valgena, mustana ja rohelisena.

PC Portable valgusti / HAY


Stage Board Set lõikelauade komplekti ferm LIVINGult saab väga edukalt ka serveerimisalusena kasutada. Puidust lauad on varustatud auguga, millega saab neid konksu otsa riputada. Valikus ka ühest lõikelauast koosneva komplektina.

Stage Board Set lõikelauade komplekt / ferm LIVING


HAY pehmest ja kergest puuvillast valmistatud Crinkle pleed on kortsus tekstuuri ning narmastega. Pleed on valikus erinevates värvitoonides.

Crinkle pleed / HAY


Väga efektseks kingituseks on ferm LIVING Shell Pot teokarbikujulist vaas, mida võib täita lemmiklilledega või kasutada ka ilma lilledeta eraldiseisva aksessuaarina.

Shell Pot vaas / ferm LIVING


Vaas on alati kõige kaunim, kui selle sees on lilled. Kuid Muuto Ridge vaas mõjub justkui skulptuurina ka siis, kui see on tühi. Kaunite proportsioonidega omanäoline vaas täiendab lilli ja ka ruumi selle ümber. Saadaval väiksemas ja suuremas suuruses.

Ridge vaas / Muuto 


KINGID VÄÄRTUSES KUNI 200€

Turn On valgusti HAYlt mahub tänu väikestele mõõtmetele valgust andma ka riiulisse. Keeratav põhi toimib dimmerina, millega saab valguse tugevust reguleerida. Valida saab mitme värvitooni vahel.

Turn On valgusti / HAY


Interstuhli UPis1 tasakaalutool sobib ühtmoodi hästi töö-, koosoleku- ja söögilaua taha. Kuna tool ärgitab liikuma, on see hea vaheldus tavapärasele (töö)toolile. Kerge kaal ja reguleeritav kõrgus teevad sellest hea abitooli, mida on mugav teise laua juurde liikudes kaasa haarata. Valikus mitmes värvitoonis.

UPis1 tasakaalutoolid / Interstuhl


Disainigurmaanile on heaks kingiks Stringi ajatud String Pocket riiulid. Pocketi komplekt koosneb kahest küljepaneelist ning kolmest riiuliplaadist. Viimistlustena on valikus mitmeid värve ja erinevaid materjale. String Pocketit saab kombineerida mitmel moel - ühest pakist saab ühe riiuli, kahe pakiga saab ehitada juba kuni 3 riiulivahet. Pocket on ideaalne esikusse, lastetuppa, magamistuppa öökapi asendajaks, jpm.

String Pocket riiul / String


Menu Echasse S-suuruses vaas on inspireeritud labori katseklaasidest. Tilgakujuline vorm näeb laual, elutoa põrandal või öökapil nii lilledega kui tühjana elegantne välja. Suitsuklaasist vaasile lisavad luksuslikkust harjatud messingist jalad.

Echasse S-suuruses vaas / Menu


Carrie LED kaasaskantav valgusti Menult on varustatud USB-laadijaga, 10 tundi kestva akuga ja kasutatav nii öökapil, kontorilaual kui õhtusöögilaual küünalde alternatiivina. LED-lampi Carrie võib kasutada nii siseruumides kui ka suvel kuivemate ilmade korral õues.

Carrie LED valgusti / Menu


Väga heaks kingiideeks on kindlasti Plant Box taimekast ferm LIVINGult. Plant Box on väga mitmekülgne toode, mille kasutusvõimalused on lõputud. Näiteks saab muuta jalgadel taimekasti väikeseks vaheseinaks, kui asetada sinna tihedad ja kõrgemad taimed. Samuti saab taimekasti kasutada ka paljude oluliste esemete hoidmiseks. Seetõttu sobib Plant Box ideaalselt magamistuppa öökapiks, koridori võtmete ja mütsid-sallide-kinnaste hoidjaks, elutuppa baarikapi asendajaks, kööki maitsetaimede ja –ainete hoidmiseks jpm. Saadaval erinevates värvitoonides, valikus ka ümmargusena

Plant Box taimekast / ferm LIVING


Kujult vanaaegset õlilampi meenutav JWDA meeleoluvalgusti Menult mõjub ruumis elegantselt. Tagasihoidlikule kujule ja materjalidele on kontrastiks lambi nupp, millega saab valgustugevust reguleerida just selliseks, nagu toas tarvis on. JWDA sobib ühtmoodi hästi öökapile, aknalauale või riiulisse. 

JWDA meeleoluvalgusti / Menu