Välihooaja lemmikud

ELKE Mööblist leiab väga laia välimööbli ja -aksessuaaride valiku, mille hulgas on kõik vajalik rõdude, terrasside ja aedade sisustamiseks. Sisustusbrändidest on esindatud nii HOUECane-line’i, HAY, FatboyMuuto jpt välimööbli paremik. Tutvu valikuga ELKE Mööbli e-poes ja sisustussalongis Järve Tornides (Järve 2, Tallinn). Paljud tooted laoseisus suuremas koguses!


HOUE


Click käetugedega toolid / HOUE: Click välitoolide sarja muudavad eriliseks plastikust ribid, mis kinnituvad raami külge individuaalselt ning muudavad istumise väga mugavaks.

Circle laud / HOUE: Bambusest ribidega kaunis välilaud on valikus kahes suuruses. Bambus muudab laua pea hooldusvabaks ja väga vastupidavaks. Väiksema suurusega laua ümber mahub istuma 6 inimest, suurema mahutab mõnusalt 8-10 inimest. Circle lauaplaadi keskel on graniidist alus, mis on mõeldud kasutamiseks kuumaalusena.


Paon toolid / HOUE: Paon miksib põhjamaist kargust romantilise pehmusega. Metalli ja puidu kooslus mõjub hästi kergelt ja õhuliselt, mistõttu tundub Paon omal kohal väga erinevatest eksterjöörides. Istemugavust saab veelgi rohkem suurendada istmepatjadega.

Leaf laud / HOUE: Lehekujuline kergelt kolmnurkne bambusest ribidega kaunis välilaud, mis mahutab kuni 9 inimest. Bambus muudab laua pea hooldusvabaks ja väga vastupidavaks.


Click lounge-tool ja Click jalatugi / HOUE: Click välitoolide sarja muudavad eriliseks plastikust ribid, mis kinnituvad raami külge individuaalselt ning muudavad istumise väga mugavaks.


Level Lounge diivan / HOUE: Modulaarse Level välidiivani tugevuseks on moodulite lai valik, millest saab soovi korral kokku panna tõeliselt suure ja luksusliku välidiivani või väikesele rõdule sobiva lahenduse. Level on valikus mitmes värvitoonis. Moodulite seast leiab ka lauamooduleid, mida saab kasutada kas eraldi või diivani osana.


Molo lamamistoolid / HOUE: Bambusest ribidega viieastmelise seljatoega päevitustool, millele saab juurde soetada istmepadja.


Edge Tray abilauad / HOUE: Õue ja tuppa sobiv käepidemega nutikas Edge abilaud on valikus mitmes värvitoonis. Lauake on kaunis üksinda kui ka erinevates suurustes mitmekesi koos.


Nami toolid ja laud / HOUE: Õue möeldud Nami sarja raamid ja jalad on valmistatud terasest, iste ning lauaplaat on valminud 97% ulatuses toodetud Taani majapidamistest kogutud ja taaskasutatud plastikjäätmetest. Nami sobib ühtmoodi hästi nii kodudesse miljöösse kui ka kohvikute ja restoranide terrassidele.


Avon mööblisari / HOUE: välitingimustesse mõeldud diivanist, tugitoolist ja tumbast koosnevat sarja iseloomustavad kerge ja õhuline disain, elegantsed ja tagasihoidlikud jooned ning ülim mugavus. Valikus beežikashalli ja tumerohelise kangaga. Sarja täiendavad metallist ja puidust lauaplaatidega madalad lauad.


ReClips tool / HOUE: laiad plastikust ribid, mis kinnituvad tugevale metallraamile, on valmistatud Taani majapidamistest kogutud plastikjäätmetest. Tool on osa tootesarjast, kuhu kuuluvad erinevas värvis alumiiniumist ja bambusest käetugedega söögitoolid ja kiiktoolid.

Circum laud / HOUE: uudisena on Circum sellest kevadest valikus musta värvi alumiiniumist lauaplaadiga, millel on kenas mustris väikesed augud vihmavee ärajuhtimiseks.


Click Sunrocker lamamistool / HOUE: Nutikas päevitustool, mis kasutab asendi muutmiseks päevitaja enda keharaskust. Click välitoolide sarja muudavad eriliseks plastikust ribid, mis kinnituvad raami külge individuaalselt ning muudavad istumise väga mugavaks.


Eyelet Tray abilauad / HOUE: Kolmes suuruses käepidemega Eyelet lauake on heaks täienduseks nii õues kui toas. Eyelet on saadaval kokku seitsmes värvitoonis. Õuetingimustesse muudavad lauakese sobivaks laua keskel asuv vihmavee äravoolu avaus.


Click käetugedega toolid / HOUE: Click välitoolide sarja muudavad eriliseks plastikust ribid, mis kinnituvad raami külge individuaalselt ning muudavad istumise väga mugavaks.

Four laud / HOUE: Lihtsa ja selge disainiga õue mõeldud välilaud on saadaval neljas suuruseversioonis. Laua raam on valmistatud mustas või tumehallis värvitoonis alumiiniumist, plaat on valikus musta värvi metallist ribidega ja bambusest ribidega.


CANE-LINE


Breeze toolid / Cane-line: virnastatav Breeze tool sobib õuealadele, kus ruumiga ei ole või ei soovita priisata. Välitool ühendab kaunid ja elegantsed jooned, pakub suurt istemugavust ja vajab minimaalset hooldust. Nurga all olevad jalad ja punutud iste lisavad oma panuse toolile, mis on esteetiliselt väga kauni disainiga ning on samas ka väga mugav söögitool.

Flip klapplaud / Cane-line: Flip on kokkuklapitav õuelaud, mis on väga hea valik rõdudele ja terrassidele, kus on ruumi mõttes hea aeg-ajalt laud väikseks kokku panna ja seina najale uut kasutuskorda ootama jätta. Flip on valmistatud tiikpuust ning seda iseloomustavad kõrge kvaliteet ning modernses võtmes klassika.


Ocean toolid / Cane-line: Vastupidavale metallraamile ilmastikukindlaks töödeldud nöörist punutud tool pakub rohkelt istumismugavust ja ka silmailu. Toolile lisavad pehmust istmepadjad, mis on müügil eraldi.

Pure laud / Cane-line: Puhaste joontega minimalistlik Pure õuelaud on kriimustuste- ja UV-kindel. Keraamiline lauaplaat toetub pulbervärvitud alumiiniumist raamile. Laud on valikus erinevates suurustes ja paljudes viimistlustes lauaplaadiga.


Breeze kõrge seljatoega tugitool / Cane-line: Breeze sarja tooted sobituvad tänu oma elegantsele ja õhulisele disainile paljude eksterjööridega. Unikaalne materjal kohandub istuja järgi, on kergesti hooldatav, kaalult kerge, UV-kindel ning säilitab oma värvi ja kuju aastaid. Kõrge seljatoega tugitooli suurepäraseks kaaslaseks on mugavust lisav jalatugi. stmepadjad on saadaval eraldi, sobiva patjadekomplekti leiab SIIT.

On-The-Move abilauad / Cane-line: On-The-Move lauakese teevad rõdul, terrassil ja aias asendamatuks käepide, laua kergus ja äravõetav lauaplaat, mida saab vajadusel kandikuna kasutada. Valida saab kolme suuruse ja väga paljude värvitoonide vahel.

Divine jalatugi / Cane-line: Divine on praktiline täiendus nii suuremale terrassile kui ka väiksemale rõdule – käsitsikootud Divine tumbat saab lisaks madala istumisalusele kasutada külje peale keerates kõrgema istmena, jalatoena või siis täiendava lauana. Divine on tehtud ülimalt vastupidavast materjalist. Saadaval paljudes värvitoonides.


Nest diivan / Cane-line: Nest sarja tooted on heaks näiteks elegantsest punutud mööblist, millest õhkub modernsust. Varasemalt siseruumidesse mõeldud sari on uuendusena muudetud välitingimustesse sobivaks tänu plastikust kunstrotangile.

Peacock Weave tugitool / Cane-line: Peacock välimööbli sarja eriline disain tõmbab tähelepanu igal terrassil, rõdul ja aias, ning lausa kutsub õue ilusat ilma nautima. Sarja kuuluvad mitmest materjalist diivanid, tugitoolid, söögitoolid. Istmepadjad on saadaval eraldi, sobiva patjadekomplekti leiad SIIT.

On-The-Move abilauad / Cane-line: On-The-Move lauakese teevad rõdul, terrassil ja aias asendamatuks käepide, laua kergus ja äravõetav lauaplaat, mida saab vajadusel kandikuna kasutada. Valida saab kolme suuruse ja väga paljude värvitoonide vahel.


Siesta lamamistoolid / Cane-line: Vastupidava alumiiniumraamiga mitmeastmeline lamamistool on mõeldud kasutamiseks nii kodudes kui ka väga intensiivse kasutusega hotellides ja spaades. Istmepadi on saadaval eraldi, sobiva padja leiab SIIT.

On-The-Move abilauad / Cane-line: On-The-Move lauakese teevad rõdul, terrassil ja aias asendamatuks käepide, laua kergus ja äravõetav lauaplaat, mida saab vajadusel kandikuna kasutada. Valida saab kolme suuruse ja väga paljude värvitoonide vahel.


Conic mooduldiivan / Cane-line: Conic pehme mööbli sarja iseloomustavad mugavus ja paindlikkus. Uus moodulite ühendussüsteem võimaldab mooduleid kiirelt ümber paigutada ja sellega terrassile või aiale uus ilme anda. Conic esindab sundimatut ja luksuslikku stiili, mis muudab õuealad tänapäevaseks ja ajatuks.

Spot vaip / Cane-line: Spot on elegantne välitingimustesse sobiv vaip, mille eesmärgiks on luua kooskõla sise- ja välisruumi vahel ning luua mõnus kohtumispaik. Vaiba materjaliks on ilmastikukindel polüpropüleen kangas, mis on väga vastupidav ja kergesti hooldatav.

On-The-Move abilauad / Cane-line: On-The-Move lauakese teevad rõdul, terrassil ja aias asendamatuks käepide, laua kergus ja äravõetav lauaplaat, mida saab vajadusel kandikuna kasutada. Valida saab kolme suuruse ja väga paljude värvitoonide vahel.


Grow taimekastid / Cane-line: Metallist suuremõõtmelised taimekastid on valikus kolmes ümmarguses suuruses Ø38-75cm ja ühes kandilises suuruses 90x30cm. Tänu oma mõõtmetele sobivad taimekastid ideaalselt efektseks taimeoaasiks nii koju kui ka välikohvikutesse, samuti sobivad nad toas kasutamiseks.


Lighthouse küünlalaternad / Cane-line: Erinevates suurustes ja viimistlustes Lighthouse küünlalaternad lisavad õuealale mõnusat hubasust. Peale õuehooaja lõppu saab laternaid toas edasi kasutada ja küünalde asemel laternatesse näiteks lillepotid asetada. Laternad on saadaval neljas suuruses.

Lighttube küünlalaternad / Cane-line: Ümarad Lighttube küünlalaternad lisavad õuealale mõnusat hubasust.


Curve Lounge tugitool / Cane-line: Välitoolile lisab isikupära tooli eristuv disain - punutis annab Curve'ile kerguse, millele pakub kontrasti väga tugev konstruktsioon ja skulpturaalsed jooned.


Basket tugitool ja Basket 2-kohaline diivan / Cane-line: Mugav ja mõnusalt mahukas Basket sari esindab disainilt väga populaarset punutud rotangmööblit, kuid seda kaasaegsete ja välitingimustes vastupidavate materjalide töötluses. Basketi padjad on samuti ilmastikukindlad.


Lagoon välidušš / Cane-line: Luksusliku ja elegantse välidušiga saad kuumal suvepäeval nautida mõnusat värskendust. Müügil koos puidust alusega.


String Lounge tugitoolid / Cane-line: sobivad tänu kompaktsetele mõõtudele ka väiksematele õuealadele. Ilmastikukindel plastikpunutis ja puidust jalad muudavad tooli disainilt soojaks ja meeldivaks. Komplekti kuuluvad ka istmepadjad.


Ocean Aluminium toolid / Cane-line: Vastupidavast rotangi immitatsiooniga alumiiniumist tool pakub rohkelt istumismugavust ja silmailu. Toolile lisavad pehmust istmepadjad (müügil eraldi).

Flip klapplaud / Cane-line: Kokkuklapitav õuelaud on väga hea valik rõdudele ja terrassidele, kus on ruumi mõttes hea aeg-ajalt laud väikeseks kokku panna ja seina najale uut kasutuskorda ootama jätta. Valikus suurustes 80x80cm ja 140x80cm.


Tähtjalal Peacock Lounge tugitool / Cane-line: Peacock välimööbli sarja eriline disain tõmbab tähelepanu igal terrassil, rõdul ja aias, ning lausa kutsub õue ilusat ilma nautima. Sarja kuuluvad mitmest materjalist diivanid, tugitoolid, söögitoolid ja suur päevavoodi. Istmepadjad on saadaval eraldi.


Laiem Drop väliköök / Cane-line: Moodulitest koosnev 2 m lai Drop väliköök sisaldab kõike, mida on tarvis selleks, et korraldada terrassil või aias mõnus õhtusöök sõpradele. Ajatu disain muudab Drop väliköögi suurepäraseks kaaslaseks aastateks. Mudel sisaldab lauaplaati koos kraanikausi ja kraaniga, ning tiigipuust tagaseina. Soovi korral saab soetada juurde Drop Kitchen Bar baarilaua mooduli, mis muudab väliköögi veelgi funktsionaalsemaks.


Horizon päevavoodi / Cane-line: Punutud raamiga õhulise disainiga päevavoodi on mõnusaks õueala täienduseks. Valikus musta raami ja hallide istmepatjadega.


Nest jalatugi / Cane-line: Nest sarja tooted on heaks näiteks elegantsest punutud mööblist, millest õhkub modernsust. Varasemalt siseruumidesse mõeldud sari on uuendusena muudetud välitingimustesse sobivaks tänu plastikust kunstrotangile.


HAY


Palissade lounge-tool, Palissade diivan ja Palissade jalatugi / HAY: Palissade on väga lai õuemööbli sari, kuhu kuuluvad erinevas suuruses lauad, toolid, tugitoolid, diivanid ja pingid. Palissade näeb ühtviisi hea välja rõdul, aias, kohvikus ja mujalgi. Disainilt on Palissade sarja tooted tugevad, aga mitte robustsed, elegantsed, aga mitte õrnad.


Palissade käetugedega toolid ja Palissade Cone laud / HAY


Palissade käetugedeta tool / HAY


Palissade lamamistool / HAY: voolujooneline lamamistool on uus täiendus laia Palissade’i sarja. Metallist lamamistoolile on võimalik eraldi juurde osta istmepatja ja täiendavat peatuge.


Balcony välimööblisari / HAY: Balcony sarja iseloomustavad kandilised robustsed jooned, mida pehmendab kumer seljatugi. Istmel ja seljatoel olevad augud annavad sarjale iseloomu ning lisavad konstruktsioonile tugevust.


Hee toolid / HAY: Õue ning tuppa sobiv minimalistlik ja ajatu disainiga õuetoolide sari on aastaid disainisõprade lemmik. Sarja kuuluvad söögilauatool, laiem ja madalam lounge-tool ning kahes kõrguses baaripukid. Palju erinevaid värve.

Terrazzo laud / HAY: Lauale lisab iseloomu terratsost alus, mis lisab ühtlasi ka stabiilsust. Sise- ja välitingimustesse mõeldud Terrazzo lauad on valikus mitmes suuruses ja versioonis. 


Hee lounge-tool / HAY: Hee sarja kuuluv madalamad ja laiemad lounge-toolid


Hee pukid / HAY: Hee sarjast leiab kahes kõrguses nii õue kui ka tuppa sobivaid pukke


FATBOY


Bolleke juhtmevaba valgusti / FATBOYJuhtmevaba, laetava ja kaasaskantava pärlit meenutava Bolleke lambikesega saad muuta oma toad ja ka õuealad tõeliselt hubaseks. Silikoonist pikk riputusaas lubab riputada Bollekest oksale, aiale jne jne. Soovi korral saad lambi muuta laualambiks - toesta Bollekest tema enda aasaga, et see laualt või riiulilt maha ei veereks. Lambis on peidus kolm valgustugevust. Bolleke sobib nii sise- kui välitingimustesse.


Edison The Petit juhtmevaba valgusti / FATBOY: Juhtmevaba Edison The Petit on armas täiendus nii tuppa kui õue - lambikesega saad lisada hubast valgust aknalauale, lastetuppa, välilauale, telki, rõdule jne. 


Original Outdoor kott-tool / FATBOYVälitingimustesse mõeldud versioon algupärasest Fatboy Original kott-toolist. Väliversioon on ilmastikukindel ning vett ja mustust hülgav. Kasuta seda istumiseks, lebotamiseks, päevitamiseks või pikutamiseks - ükskõik, mis sa teed, on see Original kott-tooliga väga mugav. 

Original kott-toolile mõeldud Rock 'n Roll kiiktooli alus / FATBOYRock ‘n Roll kiiktooli põhi muutub mõnusaks, hiiglaslikuks ja mugavaks kiiktooliks nii pea, kui asetad sellele Fatboy Orginal või Original Outdoor kott-tooli. Rock ‘n Roll ei karda vett, mistõttu sobib ta ühtmoodi hästi nii sise- kui ka välitingimustesse. Kiiktooli põhja on mugav lahti võtta ja kokku panna. Tootega tulevad kaasa ka kiikumist takistavad stopperid juhuks, kui soovid stabiilset istumist. 

Point jalatugi / FATBOY: Ilus ja praktiline väike jalatugi on kui täpp I-tähel sinu õuealal - kasuta seda jalatoena või täiendava istmena.


Tugedega Headdemock Superb võrkkiik / FATBOYHeaddemock Superb on õuetingimustesse mõeldud nutikas võrkkiik, mis ei vaja püstipanekuks puid või poste - kõik vajalikud toed on võrkkiigega juba kaasas. Pane Headdemock püsti kasvõi enda rõdul, aias, pargis, rannas jne. Headdemock mahutab tänu oma avarale suurusele kuni kolm inimest koguraskusega kuni 150 kg.

Headdemock Superb padi / FATBOYFatboy Headdemock Superb õuetingimustesse mõeldud võrkkiige ilmastikukindlast kangast padi. 


Moodulitest koosnev Paletti välidiivan / FATBOY: Paletti välidiivani moodulitest saad kokku panna oma unistuste õuediivani - olgu selleks väiksem komplekt rõdule või suur nurgadiivan aeda. Kõiki mooduleid saad kasutada üksikult või kinnitada need teineteise külge. Iga Paletti mooduliga tuleb kaasa 2 kinnitusdetaili (2 metallist ühendust ja 2 silikoonkummist nööpi). 

Paletti diivanilaud / FATBOY: Paletti välidiivani moodulitest saad kokku panna oma unistuste õuediivani - olgu selleks väiksem komplekt rõdule või suur nurgadiivan aeda. Paletti laud on diivanile suurepärane täiendus. 

Stripesol päikesevari / FATBOYFatboy päikesevari on õuehooajaks suurepärane valik - kaitse ennast muretult ja stiilselt tugevate päikesekiirte eest. Kui vari ei ole kasutuses, on seda mugava sulgemissüsteemiga lihtne kokku panna. Tootega on kaasas pestav kate.


Toni käetugedega välitoolid / FATBOY: Toni käetugedega välitool on disainilt tugev ja robustne ning teeb kummarduse klassikalisele bistrootoolile. Toni on valmistatud ilmastikukindla kihiga kaetud alumiiniumist ning on mõeldud vastu pidama igasugustele ilmastikuoludele. Valikus ka ilma käetugedeta toolid.

Toni välipink / FATBOY: Toni söögitooli kõrgune välipink on valmistatud ilmastikukindla kihiga kaetud alumiiniumist ning on mõeldud vastu pidama igasugustele ilmastikuoludele. 

Toni Tavolo välilaud / FATBOY: 6 inimest enda ümber mahutav Toni Tavolo välilaud on valmistatud ilmastikukindla kihiga kaetud alumiiniumist ning on mõeldud vastu pidama igasugustele ilmastikuoludele.  Heaks täienduseks on laua keskel olev avaus, mida saab kasutada päikesevarju jaoks. Laud on valikus erinevates värvitoonides ning väiksemas ja suuremas suuruses.


Miasun rannatelk / FATBOY: Miasun on väga lihtsalt ülesseatav avar rannatelk, mis mahutab enda alla 2 täiskasvanut ja kaks last. Laias värvi- ja mustrivalikus telgi väga suureks plussiks on asjaolu, et telk käib väga väikseks kokku, mistõttu on seda mugav kaasa võtta. Telki saab püsti panna kolme erinevasse asendisse. Telgi püstipanek võtab vaid ühe minuti.


MUUTO


Linear Steel käetugedega toolid / Muuto: Linear Steel sarja välitoole iseloomustab selge ja elegantne disain, mida täiendavad peened detailid. Istumakutsuv orgaaniline vorm ja mugavus muudavad Linear välitoolid väga heaks valikuks koju ja avalikku ruumi.

Linear Steel laud / Muuto: Näiliselt lihtsat mööbliseeriat täiendavad poolringi kujulised jalad ja kogunenud vee äravoolu hõlbustavad peenikesed pilud piki laua- ja pingiplaate. Valikus suurustes 140x75cm ja 200x75cm.


Linear Steel pink / Muuto: Sarja iseloomustab sõnapaar funktsionaalsus ja vastupidavus, mida täiendab ajatu, kuid samas modernne disain.

Linear Steel laud / Muuto: Näiliselt lihtsat mööbliseeriat täiendavad poolringi kujulised jalad ja kogunenud vee äravoolu hõlbustavad peenikesed pilud piki laua- ja pingiplaate. Valikus suurustes 140x75cm ja 200x75cm.


Linear Steel käetugedeta toolid / Muuto: Linear Steel sarja välitoole iseloomustab selge ja elegantne disain, mida täiendavad peened detailid. Istumakutsuv orgaaniline vorm ja mugavus muudavad Linear välitoolid väga heaks valikuks koju ja avalikku ruumi.

Linear Steel laud / Muuto: metallist sarja iseloomustab selge ja elegantne disain, mida täiendavad peened detailid. Valikus mitmes värvitoonis, valikus ka kandilise lauaplaadiga.



Tagasi blogipostituste avalehele