TOP 7 kõige erilisemat kingitust sõbrapäevaks

Armastus on õhus… Kui igihaljas laulus soovis Uno Loop armastuse näitamiseks maalida aknad armastuse värvi, et seda iga päev näha oleks, leiab Design Lettersi valikust palju erilisi kingiideid, millega kallim ka ilma värvitud akendeta sooje tundeid igapäevaselt näha saab.

Valisime välja 7 kõige erilisemat kingiideed, millega kallimat sõbrapäeval meeles pidada.


Design Lettersi Favourite sarjast leiab palju armsa sõnumiga kruuse, mis justkui sõbrapäevaks loodud. Valikust leiab näiteks kruuse kirjaga Love, You Rock, Sunshine ja Honey, mis kindlasti iga tee- või kohvilonksuga kingisaajal tuju rõõmsamaks muudab.

Honey kirjaga Favourite sarja kruus ja You Rock kirjaga Favourite sarja vaas / Design Letters

Soulmate, Sweetheart ja Friend kirjadega Favourite sarja kruusid / Design Letters

Kiss kirjaga Favourite sarja kruus / Design Letters

 

You Rock kirjaga Favourite sarja kruus ja Hello kirjaga Favourite sarja vaas / Design Letters

 

 


Design Lettersi Favourite sarjast leiab ka sangaga kruuse - ka nende seast leiab armsaid sõnumeid nagu näiteks Love, Smile, Sunshine ja You Rock.

Sunshine kirjaga Favourite sarja sangaga kruus / Design Letters


Lilled ja armastus käivad ikka käsikäes. Kui lilled on kingitusena plaanis, soovitame muuta üllatus veelgi täiuslikumaks ja kinkida koos lilledega sõnumiga Design Lettersi Favourite-sarja vaas. Sarnaselt kruusidega leiab sõnumite seast sõbrapäevaks ideaalselt sobiva Love-kirjaga vaasi.

Hello, Love ja You Rock kirjadega Favourite sarja vaasid / Design Letters


 

Kui su armsam armastab juua kohvi või teed, on väga heaks kingiideeks Design Lettersi erinevate kirjadega mitmes värvitoonis termostassid. Lisaks silmailule on tegu tõeliselt praktilise tassiga, kuna tass hoiab joogi kuumana pikka aega ning on mugav kasutada.

Love kirjaga termostass ja Love kirjaga pastakas / Design Letters


Igale sooja joogi austajale on kindlasti sobivaks kingiideeks armsa sõnumiga Design Lettersi termospudel. Termos on valikus suuremas ja väiksemas suuruses ja paljudes värvitoonides, mille seas ka Love-kirjaga pudelid.

Love kirjaga termospudel, Hey telefonilaadija, roosa laadimisjuhe ja snäkikarp / Design Letters

Love kirjaga termostass, Love kirjaga termospudel, Love kirjaga väike termospudel, Love kirjaga Favourite sarja kruus ja Love kirjaga Favourite sarja sangaga kruus / Design Letters


 

Alternatiivsema, aga väga kümnesse tabava kingina saab hoolimist praegusel ajal välja näidata Design Lettersi Love kirjaga Take Care puhastuspihustiga. Stiilse ja käepärase pihustiga (mahub mugavalt ka väiksemasse käekotti) kuulub komplekti 100 ml puhastusvedelikku ning korraga mahub pihustisse 20 ml vahendit.

Take Care puhastuspihusti / Design Letters


 

Ilusad ehted on sõbrapäevaks alati kindla peale minek. Väga isikupärase kingituse leiab Design Lettersi nimetähtedega kõrvarõngaste, ripatsite ja reguleeritava suurusega sõrmuste seast. Nimetähega ehted on valikus nii kullatult kui ka hõbedana. Kõik ehted pakendame kaunisse kinkekarpi.

Suure ja keskmise suurusega nimetähega ripats, südamekujuline ripats ja kaelakee / Design Letters

Nimetähega reguleeritava suurusega sõrmused ja südamekujulise kaunistusega sõrmus / Design Letters

Nimetähega kõrvarõngad, opaalkiviga kõrvarõngas, kettkõrvarõngas ja nimetähega ripats / Design Letters


Külasta ELKE Mööbli sisustussalongi Järve Tornides (Järve 2, Tallinn) või telli kingitus e-poest. Tutvu laia Design Lettersi valikuga SIIN.


Tagasi blogipostituste avalehele