Küünalde ja lõhnaküünalde eri

Küünlavalgus on olenemata aastaajast miski, mis loob ruumidesse mõnusat hubasust. ELKE Mööbli valikust leiab rohkelt erinevaid kauneid küünlaid HAYlt ja ferm LIVINGult. Samuti leiab meie juurest mitmeid ferm LIVINGu ja Design Lettersi lõhnaküünlaid, millega saab täita tuba näiteks kaneeli, viigimarja, kummeli, tsitruseliste ja lillede lõhnaga.

Kui sul on oma lemmik eeterlik õli, leiad meilt uudisena miniatuurset ahju meenutava keraamilise Chim Chim küünlaga õlipõleti HAYlt.

Telli lemmik ELKE Mööbli e-poes või ELKE Mööbli sisustussalongist.

Püsikliendile on kõik tooted -5% soodsamad.


KÜÜNLAD


HAY spiraalsedkeerdus ja koonusekujuliste küünalde disain ja lai värvivalik teevad neist kaunid sisustusaksessuaarid. Komplekti kuulub kuus küünalt kolmes värvitoonis.

Spiral, Twist ja Conical küünlad / HAY

Twist küünlad ja Flare küünlaalused / HAY


Kaunid kahevärvilised Duo küünlad ferm LIVINGult mõjuvad väga efektselt ja isikupäraselt. Küünlad on valmistatud palmivahast. Valikus mitmes värvitoonis, komplekti kuulub kaks küünalt.

Duo küünlad / ferm LIVING


Palmivahast Uno küünlad ferm LIVINGult on küll ühevärvilised, kuid siiski mitte päris - palmivaha annab küünaldele säbrulise tekstuuri. Komplekti kuulub 16 küünalt. 

Uno küünlad ja Brass Extinguisher küünalde kustutaja / ferm LIVING


LÕHNAKÜÜNLAD


Design Lettersi valikust leiab suuremad ja väiksemad lõhnaküünlaid. Suuremas suuruses portselanist topsikeses lõhnaküünal on valikus kolmes värvis ja lõhnas, mis mõeldud erinevate ruumide lõhnastamiseks. Valikust leiab sinise "BATH" kirjaga küünla, mida iseloomustab rahustav värske lillelõhn, roosa "HOME" kirjaga küünal tsitruseliste ja lillede lõhnaga ning kollane "SMILE" kirjaga küünal puuviljade lõhnaga.

Smile lõhnaküünal / Design Letters

Home lõhnaküünal ja Favourite Sunshine vaas / Design Letters

Bath lõhnaküünal / Design Letters


Design Lettersi väiksemas portselanist topsikeses lõhnaküünlad on samuti valikus kolmes värvis ja lõhnas. Heleroheline "WELCOME" kirjaga sobib kõige rohkem esikusse, tumeroheline "WELLNESS" kirjaga on mõeldud vannituppa, roosa "RELAX" kirjaga on ideaalne magamistuppa ja elutuppa.

Relax ja Wellness lõhnaküünlad / Design Letters

Welcome lõhnaküünal / Design Letters


Tuck lõhnaküünal ferm LIVINGult on valmistatud justkui kortsus paberit meenutavast kõrgläikega kivikeraamikast. Viigimarja ja kummeli lõhnaga küünal on valikus mitmes värvis.

Tuck lõhnaküünlad / ferm LIVING


ÕLIPÕLETI


Miniaatuursest ahjust inspireerituna ühendab HAY Chim Chim küünlaga õlipõleti kaasaegse disaini iidse õlide põletamise rituaaliga, et luua teie lemmik ruumilõhn. Valmistatud portselanist, sobib see ideaalselt kasutamiseks vannitubades ja muudes ruumides. 

Chim Chim küünlaga õlipõleti / HAY


Vaata lisaks ka kõige ilusamate küünlajalgade TOP 12.