Jõuluaksessuaarid

Sel pühadehooajal on ELKE Mööbli jõuluaksessuaaride valik tõeliselt lai - meie sisustussalongist ja e-poest leiab metallist ja tekstiilist jõuluehteid, pühadeteemalisi lauamatte ja klaasialuseid, kuusejalgu ja kuusealuseid vaipu, jõulusokke, kingikotte, taskutega jõulukalendreid ning palju-palju muud.

Telli lemmik ELKE Mööbli e-poes või ELKE Mööbli sisustussalongis aadressil Rästa 18, Tallinn. Salong on avatud tööpäeviti kell 9-18 ja laupäeviti kell 11-15.

Püsikliendile on kõik tooted -5% soodsamad.


ferm LIVINGu toodete seast leiab väga armsad Kopenhaageni sümboleid tähistavad tikitud kaunistused, mis on väga värskendavaks alternatiiviks traditsioonilistele kuusemunadele. Valikusse kuuluvad merineitsi, luik, jalgratas, kuningalossi valvur, kringel jm.

ferm LIVINGu Elf Pair on armas tikitud päkapikupaar, mis sobib nii kuusekaunistuseks kui ka aknalauale meeleolu loomiseks.

Elf Pair päkapikud / ferm LIVING


ferm LIVINGu paljude värvitoonides sametist jõulusokki saab kasutada kaunistusena või sussi asemel päkapikkude kinkide jaoks.

Christmas Velvet Stocking jõulusokk / ferm LIVING 


Shay mitmevärvilist jõulusokki ferm LIVINGult saab kasutada kaunistusena või sussi asemel päkapikkude kinkide jaoks.

Shay Christmas Stocking jõulusokk / ferm LIVING


Tekstiilist Star kingikott ferm LIVINGult on iga jõuluvana asendamatu aksessuaar, mis teenib jõulutaati aastaid.

Star Christmas Bag kingikott / ferm LIVING


Kaunista köök armsate ferm LIVINGu jõuluteemaliste rätikutega. Valida saab kolme värvitooni vahel.

Christmas Tea Towel köögirätikud / ferm LIVING 


Jõulupuud kindlalt püsti hoidev ferm LIVINGu metallist kuusejalg on valikus hallis, mustas ja messingu värvitoonides. Valikust leiab ka Star kuusevaiba, mis on saadaval tumerohelise ja beežina.

Christmas Tree Foot kuusejalg, Star kuusevaip ja Gift Wrapping Book pakkepaberite vihik / ferm LIVING


LIND DNA pühadekollektsioonist leiab armsad nahast lumehelbekujulised lauamatid ja klaasialused, mis lisavad lauale annuse pidulikkust. 

Snowflake lauamatt ja Snowflake klaasialus / LIND DNA


Tähekujuliste väljalõigetega nahast Curve Star lauamatid LIND DNAlt sobivad samuti ideaalselt jõulude ja uue aasta pidustusteks, aga neid tasub ka teistel tähtsatel puhkudel lauale panna.

Curve Star lauamatt ja Star klaasialus / LIND DNA 


Pühademeeleolu saab lauale lisada ka Star lauamattidega LIND DNAlt. Matid on valikus mitmes värvitoonis ja saadaval ka klaasialustena.

XMAS kirjaga Design Lettersi kruus on just õige kruus, millest pühadehooajal sooja kakaod või teed juua.

ferm LIVINGu kuuseehete kollektsioonist leiab messingust kaunid lehekujulised Leaf ja südamekujulised Heart riputatavad kaunistused. Mõlemad on müügil neljast ehtest koosneva komplektina. 

Tähekujuline kuusetipu kaunistus ferm LIVINGult muudab jõulupuu täiuslikuks.

Brass Christmas Tree Top Star tipukaunistus / ferm LIVING


Sel aastal on väga populaarne meisterdada kaunis riputatav jõulupärg. Selle teeb lihtsamaks kolmest messingust rõngast koosnev Deco Frames kaunistus ferm LIVINGult, mida saab kasutada mitmeti - riputada iga kaunistatud rõngas eraldi või kasutada ühe kaunistusena.

Deco Frames kaunistused / ferm LIVING 

Deco Frames kaunistused / ferm LIVING