ELKE Mööbel nüüd uues asukohas

ELKE Mööbel vahetas äsja asukohta ja avas uksed Järve Tornides aadressil Järve 2, Tallinn. Sarnaselt varasemaga leiab ühest kohast kõike, mida on tarvis kodude, kontorite ja avalike ruumide sisustamiseks.  

Varasemast kaks korda suuremas ja avaramas sisustussalongis on eraldi rõhku pandud suurematele mööbliesemetele nagu diivanid, tugitoolid ja lauad, mida täiendab väga lai muu mööbli, valgustite ja sisustusaksessuaaride valik. Kaubamärkidest on kohapeal esindatud rohkelt tooteid HAYlt, Muutolt, ferm LIVINGult, Interstuhlilt, Actiult, Design Lettersilt, LIND DNAlt ja paljudelt teistelt. 

Sisustussalong koos projektimüügiüksusega asub Järve Tornides sissepääsuga sisehoovist. Autoga tulijatel soovitame parkida Järve tänavale, parkimine on tänaval tasuta.

Salong on avatud tööpäevadel kell 9-19 ja laupäeviti kell 11-15.

NB! Seoses kehtivate piirangutega on salong kuni 3. maini tavaostlemiseks suletud. Muudatustest olenemata oleme igal tööpäeval kell 9-17 meilitelefoni- ja videokõne ning meie Facebooki ja Instagrami lehtede sõnumite kaugusel. Võta meiega kindlasti ühendust. Kõik meie kontaktid leiate siit.