Notable Moments: uus Ferm Livingu kevad-suve kollektsioon

Kevade värskusest ja suve soojusest inspireeritud Taani armastatud sisustusbrändi Ferm Livingu uudistoodetes kohtuvad kunst, disain ja kontrastid. Ferm Livingule omaselt ühendab kõiki tooteid mõnus segu esteetilisusest, ehedusest ja omapärast, mis väljendub nii toodete vormis, materjalis kui ka kasutusvõimalustes.

Uue kollektsiooni nimi Notable Moments ehk märkimisväärsed hetked annab väga hästi edasi uute toodete peamist eesmärki, milleks ongi aidata igat olulist hetke väärtustada – olgu selleks siis hetked, mis on pühendatud iseendale, hetked pere ja sõpradega – iga selline hetk on oluline ja väärtuslik.

ELKE Mööbel valis Ferm Livingu uudiste seast välja kümme põnevat toodet, mis erilisusega silma paistavad.


Kõigi aiasõprade rõõmuks leiab Ferm Livingu uudiste seast riidest Bark korvi. Mahukas Bark on rohkete taskutega ja tugevast riidest ning mõeldud erinevate aiatööriistade hoiustamiseks. Kui see parasjagu kasutusel ei ole, saab seda kerge vaevaga kokku voltida ja uut kasutuskorda ootama jätta. Samast sarjast leiab ka paljude taskutega aednikule mõeldud põlle ja seinale mõeldud riidest riiuli.

Bark aiatarvete korv. Tootja Ferm Living


Uus Pylo söögilaud püüab tähelepanu tänu oma unikaalsele ja eristuvale siluetile. Pylo on väga praktiline – laua saab tänu allalükatavale pikendusele muuta vajadusel lühemaks ja lükata see ruumi kokkuhoidmiseks seinale lähemale. Kui laua taha peab mahtuma suurem sõpruskond, piisab vaid pikenduse ülestõstmisest ja laud muutub hektega suureks.

Pylo söögilaud koos Rico tooliga. Tootja Ferm Living


Voolava orgaanilise kujuga Damo alus on igal laual kindel pilgupüüdja. Kasuta seda üleni klaasist alust näiteks hõrkude suupistete ja puuviljade serveerimiseks või elegantse kaunistusena diivanilaual.

Damo klaasist alus. Tootja Ferm Living


Õhumullidega Oli klaasidesarja värvivalik täienes kauni ja rahuliku merevaigukarva oranži värvitooniga, mis lisab sarja toodetele rohkelt luksuslikkust ja elegantsi.

Oli sarjast leiab erinevaid klaase, kanne ja palju muud. Tootja Ferm Living


Enkel on just see õige, kui otsid kööki elegantse ja minimalistliku disainiga prügikasti, mis ei torka liialt silma, kuid samas näeb kena välja.

Enkel prügikastid. Tootja Ferm Living


Barokkaja kunsti ja arhitektuuri külluslikest detailidest inspiratsiooni saanud uus Poem laualamp on elegantse ja romantilise joonega. Metallist struktuurile pihustatud polümeerist kuppel on poolenisti läbikumav ja annab mahedat hajutatud valgust. Poem sobib hästi nii öökapile kui ka lauale.

Poem laualamp. Tootja Ferm Living


Ülimenukas ja väga paljude kasutusvõimalustega Plant Box taimekast on nüüdsest valikus ka õlekollasena. Kuna Plant Box taimekastid sobivad ka välitingimustes kasutamiseks, on uus kollane värvitoon kena täiendus nii suuremale kui ka väiksemale õuealale.

Uues värvitoonis Plant Box taimekast koos uue Dodu sarja lillepotiga. Tootja Ferm Living


Kunstiarmastajatele on heaks uudiseks sürrealismist inspireeritud Melt seinakell, mille voolav kuju loob mulje sulavast kellast. Kell on valikus mitmes pilkupüüdvas värvitoonis.

Melt seinakell. Tootja Ferm Living


Kontrastina voolavatele vormidele on uus Shard seinapeegel ümarate joonte vastand - asümmeetriline murtud joontega Shard peegel on saanud inspiratsiooni teravatest keraamiliste plaatide, klaasi- ja kivikildudest. Dekoratiivne ja praktiline Shard sobib ühtmoodi hästi vannituppa, esikusse ja magamistuppa. Shard on valikus mitmes suuruses.

Shard seinapeegel. Tootja Ferm Living


Populaarsed kahtepidi kasutatavad sise- ja välitingimustesse mõeldud Hourglass lillepotid on lisaks mustale värvitoonile nüüd uudisena valikus ka kaunis beežis värvitoonis.

Uues beežis värvitoonis Hourglass lillepotid. Tootja Ferm Living


Ferm Livingu laia tootevalikuga, sealhulgas uudistoodetega, saad tutvuda lähemalt ELKE Mööbli Järve Tornide sisustussalongis ja e-poes.


Tagasi blogipostituste avalehele