Suur aasta alguse soodusmüük: kõik tooted vähemalt -10%!

SUUR AASTA ALGUSE SOODUSMÜÜK ELKE MÖÖBLIS ON ALANUD! 17.-31. jaanuaril on ELKE Mööbli sisustussalongis Järve Tornides (Järve 2, Tallinn) ja e-poes sooduskoodiga SALEHIND2022 kõik koheselt saadaolevad sisustusaksessuaarid, valgustid ja mööbliesemed vähemalt -10% soodsamad!

Püsikliendile lisandub ostukorvis täiendav -5% püsikliendisoodustus.

Soodusmüügi jaoks oleme välja valinud ka rohkelt eritooteid, millele kehtivad kampaania raames täiendavad soodustused. Lisaks on väga hea hinna saanud mitmed suuremad mööbliesemed, mille soodushinnad ulatuvad lausa kuni -80%ni! Ja kui tundub, et on aeg mõni jõuluaksessuaar välja vahetada, siis nüüd on õige hetk, sest erihinnad rakenduvad ka laiale jõulutoodete valikule.

Vaata kõiki eriti saledate hindadega eritooteid SIIN.

Antud kampaania soodustused kehtivad perioodil 17.-31.01.2022 ELKE Mööbli sisustussalongis ja e-poes sooritatud ostudele ning laoseisus olevatele tootekogustele; soodushinnad ei laiene tellimustele.

Külastades meid autoga, saate parkida Järve tänavale (parkimine on tasuta) või tõkkepuuga parklasse tähistatud parkimiskohtadele. Parklasse sisenemiseks vajutage tõkkepuu fonolukul "ELKE Mööbli" nuppu või helistage telefonil 661 7320. Sisustussalong Järve Tornides (Järve 2, Tallinn) on avatud esmaspäevast reedeni avatud kell 9-19 ja laupäeviti kell 11-16.