Kolimiseelne soodusmüük ELKE Mööblis!

Selle aasta viimased kuud on ELKE Mööbli jaoks tavapärasest ootusärevamad, sest meid ootab ees kolimine - uuel aastal seame ennast sisse päris uues pesas. Seoses eelseisva kolimisega toimub ELKE Mööblis suur kolimiseelne soodusmüük! Kuni 7. novembrini on väga lai valik tooteid meie salongides ja e-poes kuni 70% soodsamad! Püsikliendile lisandub püsikliendisoodustus 5%.

Tutvu kolimiseelse soodusmüügi toodetega ELKE Mööbli sisustussalongis ja ELKE Mööbli projektimüügisalongis ning ELKE Mööbli e-poes. Otsi soodushinnaga tooteid e-poes kaubamärkide ja kategooriate alt.

Vaata kontoritoodete nopete valikut SIIN

Vaata kodutoodete nopete valikut SIIN.

Valikust leiab rohkelt sisustusaksessuaare, suuremaid ja väiksemaid mööbliesemeid (sh tooteid kontorisse) ning valgusteid HAYlt, Muutolt, ferm LIVINGult, Interstuhlilt, Actiult ja paljudelt teistelt kaubamärkidelt. Soodustoodete seas on nii näidiseid kui ka päris uusi tooteid.

NB! Soodushinnad kehtivad meie salongides ja e-poes laoseisus olevale tähistatud kaubale ning ei laiene tellimustele. Soodushinnaga tooteid on piiratud koguses. Salonginäidiste puhul võib toodetel esineda loomulikke kulumisjälgi.