Kevad vaasi!

Aeg on tuua tuppa värskete kevadlillede lõhn ja värvikirevus! Kui lilli on rohkem kui vaase või kui vaaside valik vajab värskendamist, tasub sammud ELKE Mööbli sisustussalongi seada, sest meilt palju erineva disainiga vaase tuntud Taani disainibrändidelt nagu Muuto, Menu, HAY, LIND DNA, Fritz Hansen, ferm LIVING ja paljudelt teistelt.


Vaas on alati kõige kaunim, kui selle sees on lilled. Kuid Muuto Ridge mõjub justkui skulptuurina ka siis, kui see on tühi. Kaunite proportsioonidega omanäoline vaas täiendab lilli ja ka ruumi selle ümber. Valikus hallikasvalgena ja terrakota-oranžina kahes suuruses.


Neile, kes eelistavad klassikalise kujuga klaasist vaasi, on heaks valikuks erinevates toonides ja suurustes Colour vaasid HAYlt. Iseloomu lisavad klaasile tehtud geomeetrilised mustrid, mis on igal suurusel isemoodi. Valikus neljas toonis ja kolmes suuruses.


LIND DNA Block vaasile lisab omapära klaasile lisatud nahk ja käsitsi õmmeldud käepide. Valikus S-suuruses mustana ja L-suuruses pruunina.


Menu Aer vaas on saanud inspiratsiooni õhu liikumisest. Vaas mõjub tänu ebasümmeetrilisele kujule justkui skulptuur ning annab klaasile kauni voolava tekstuuri. Valikus madalamas suuruses (H33cm).


Fold vaas LIND DNAlt ühendab endas väga oskuslikult klaasi ja naha – tulemus toob esile mõlema materjali tugevad küljed ning mõjub vaasis väga elegantselt, samas ka minimalistlikult, et vaasi igapäevaselt kasutada. Valikus M-suuruses musta ja pastelse rohelisena ning L-suuruses pruunina.


Kauni kujuga tuhmide varjunditega klaasist Aida Clear Colors vaasid sobivad ühtmoodi hästi nii lilledega kui ka ilma. Valikus M-suuruses rohelisena ja L-suuruses sinisena.


Üsna sõna otseses mõttes midagi uut lauale tuues ühendab Menu Willmann vaas perfektselt vastandid – klaasi ja betooni, hapruse ja sitkuse. Selle töötlemata, hall välimus rõhutab kenasti värskete lõikelillede ilu. Valikus helehalli betooniga.


Ümmargused Calice vaasid Bolialt tagavad taimede vartele taimedele piisava õhuringluse.Valikus S-suuruses merevaigukuldsena ja L-suuruses tumehallina.


Aida RAW sarja kuuluvat vaasi iseloomustab põhjamaadele omane minimalism ja lihtne disainikeel. Valikus kahvaturoosana kahes kõrguses: 13,5cm ja 18,5cm.